Soita: 020 741 0110 Ma - Pe: 07:00 17:00

Comar Oy:n kattava palvelutarjonta takaa yhtiöllenne yksinkertaisen ja helpon vaihtoehdon asioiden hoitamiseen

Comarin halu on olla osa asunto-osakeyhtiötä ja sen arkea. Comar Oy on suuntaunut arvokiinteistöjen isännöintiin, koska ymmärrämme arvokiinteistöjen vaatimukset ja tarpeet.

Kirjanpitopalvelut

Jättäkää kirjanpitotyöt meidän huolehdittavaksi jolloin yhtiön hallitus voi keskittyä muihin yhtiön asioihin turvallisin mielin. Voimme tarjota teille kaikki tarvittavat palvelut tai sitten voitte ottaa vain osan palveluista kauttamme.

Tekniset palvelut

Täyden palvelun isännöintiyrityksenä voimme tarjota myös kaikki tekniset palvelut mm. hanke-, rakenne- ja arkkitehtisuunnittelut, valvontatyöt ja asukkaiden tarvitsemat remontointipalvelut kustannustehokkaasti.

Hallinnollinen isännöinti

Hallinnollinen isännöinti kattaa kaikki juoksevien asioiden hoitamisen muun muassa asukasviestinnän, kokousten järjestämisen, sekä talouspuolen laskujen tarkastus- ja maksatuspalvelun. Tutustu lisää.


Käyttäkää asiantuntijuuttamme ja kysykää lisätietoja

Annamme mielellämme neuvoja siitä, mikä ratkaisu sopii parhaiten yhtiönne tarpeisiinne. Uskomme, että voimme auttaa teitä parhaalla mahdollisella tavalla ja auttamaan valitsemaan juuri teille parhaimmat palvelut ja ratkaisut eri vaihtoehdoista.