Soita: 020 741 0110 Ma - Pe: 07:00 17:00

Mikä Comar Oy on?

Comar Oy on nuori ja postiivisesti erilainen isännöintipalveluita tarjoava yritys. Tavallisuudesta poikkeavasti haluamme osallistua arvokiinteistönne asioiden hoitoon, olla apuna ja asiantuntijana kaikessa kiinteistönne liittyvissä asioissa joita yhtiönne tarvitsee. Tahtomme on olla yhtiönne luottokumppani jolle teidän pienimmätkin asiat ovat yhtä tärkeitä kuin suuret korjaushankkeetkin.

Meillä ei ole jäykkää valtakunnallista organisaatiota jota on mahdoton tavoittaa. Meille voit soittaa mihin vuorokauden aikaan tahansa vuoden jokaisena päivänä. Emme jätä kumppaniamme pulaan oli sitten juhlapyhä tai keskiyö.

Tavoitteenamme ei ole kasvaa suurimmaksi isännöintiyritykseksi vaan pitää toimintamme juuri sen kokoisena, että pystymme palvelemaan asiakkaitamme myös kasvotusten.


Käyttäkää asiantuntijuuttamme ja kysykää lisätietoja

Annamme mielellämme neuvoja siitä, mikä ratkaisu sopii parhaiten yhtiönne tarpeisiinne. Uskomme, että voimme auttaa teitä parhaalla mahdollisella tavalla ja auttamaan valitsemaan juuri teille parhaimmat palvelut ja ratkaisut eri vaihtoehdoista.